Disa prej trikave që secili shofer duhet t’i dijë.

Të jesh shofer me përvojë nuk do të thotë që ti di gjithçka që duhet për makinat. Por, janë ca gjëra që duhet të mos harrohen kur vozisni.

Më poshtë shihni disa gjëra interesante që duhet t’i dini dhe mbani mend, sepse janë mjaft të dobishme.

Ruani karburantin duke hequr peshën e padëshiruar në veturë

Përdorni shampon për larjen e enëve për të hequr yndyrën nga dritaret

Përdorni një hije të lëvizshme në xham për të bllokuar diellin (ky është mashtrim pilot)

Çorape mbi fshesat e xhamit

Përdorni GPS për të ri-kujtuar se ku keni parkuar veturën

Hiqni ndryshkun me Coca-Cola

Mbajeni telekomandën e makinës suaj të ndarë nga çelësat

Mos e ndizni veturën menjëherë gjatë dimrit