Kryetarja e RDM-së, Maja Moraçanin në një deklaratë për TV21 tha se do të votojë për zgjedhjen e Qeverisë së renë krye Dimitar Kovaçevskin.

“Do të votoj për zgjedhjen e Qeverisë së re, por Qeveria e re duhet të punojë me përkushtim dhe përgjegjësi dhe të sigurojë realizimin e prioriteteve programore të RDM-së”, tha Moraçanin për TV21.

Ndryshe, këtë fundjavë Kuvendi duhet të votojë Qeverinë e re në krye me Mandatarin Dimitar Kovaçevski.