Milaim Zeka dhe Partia Euroatlantike e Kosovës deri më tani kanë 0,15 për qind të votave.

Kjo është larg numërit të cilin e kishte përmendur gjatë fushatës Milaim Zeka kur thoshte se partia e tij do t’i fitojë rreth 13 për qind.

Ndërkohë partitë e tjera janë duke zhvilluar garë interesante.