Ne arritëm një marrëveshje me AA dhe Alternativën pa ndonjë mosmarrëveshje ose pazare. Prandaj, mbështetja është e qartë nga të dy palët.

Koalicioni funksionon shkëlqyeshëm, ne zhvillojmë bisedime mbi tema të ndryshme dhe kemi një qëllim të përbashkët, nga i cili nuk devijojmë – të mposhtim këtë qeveri.

Unë jam optimist, besimi vetëm po rritet sepse ne kemi rënë dakord mbi parimin mbi të cilin do të veprojmë. Na takon neve që ta ushqejmë atë besim.