Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, ka vizituar Gjorçe Petrov për hapjen e objektit të ri komunal.

Mickoski gjatë vizitës mori një pyetje nga media për koment lidhur me postimin e fundit të Nikolla Gruevskit në rrjetet sociale.

Qoftë gjallë dhe shëndoshë, porosia ime për Nikolla Gruevskin është se kurrë nuk do të doja t’u bëja njerëzve atë që nuk dua që njerëzit të më bëjnë mua”, u përgjigj Mickoski.