Nuk është herë e parë që dëgjojmë se dukesha Meghan është një person shumë i dhënë pas rregullave dhe nuk lejon që të tjerët ta ndihmojnë. Fjalë të tilla erdhën nga burime të sigurta kohë më parë kur ajo filloi të kishte probleme me punonjësit kur sapo u bë pjesë e familjes mbretërore.  Dhe tani e njëjta histroi po përsëritet. Që ku ajo u bë mami i Archiet është rikthyer në një person që do të kontrolloj gjithçka.

“Meghan do të kontrollojë çdo gjë”, u shpreh burimi i “Daily Express”, “Thjesht nuk mund ta lërë Archie-n vetëm me askënd. E shpërfill ndihmën e të tjerëve. Nuk lë askënd të kujdeset me të përveçse vetë.”

MAdje dhe mamanë nuk e lë vetëm me Archien, kështu që nuk besojmë të jetë thjesht një ekzagjerim I momentit nga ana e gazetarëve. Doria mamaja e saj është kthyer në Los Angeles. Dadoja ka dhënë dorheqjen vetëm pas dy javësh punë! Le të shohim se sa do të zgjasi dado e rradhës…