Një lodër seksuale revolucionare mund të mposhtë mosfunksionimin erektil (ED) dhe ejakulimin e parakohshëm (PE), duke ndihmuar burrat të zgjasin deri në 12 orë në shtrat.

Vegla, e quajtur “Stays-Hard”, i ndihmon penisit të mbajë një ereksion solid, madje edhe pas ejakulimit, transmeton lajmi.

Pajisja e çuditshme kërkoi pesë vjet hulumtim dhe u zhvillua nga profesori Peter Ford i Universitetit De Montfort dhe urologë të tjerë.

Megjithëse në shënjestër janë burrat në moshën 40-60 vjeçare, lodra seksuale gjithashtu mund të përmirësonte jetën seksuale edhe të burrave të tjerë.

Ajo gjithashtu mund të ndihmojë moshat më të reja me probleme ereksioni.

Produkti ka çmimin 40 euro, por që është në dispozicion vetëm në Britani të Madhe.