Loredana Zefi është një ndër rep-artistet më të komentuara.

Rep-artistja Loredana Zefi, së fundmi ka qenë ndër emrat më të komentuar në media.

Por pavarësisht faktit që u përball me shumë ndodhi njëherësh, kjo nuk i largoj asnjëherë fansat e shumtë prej saj.

Madje Loredanës i ndodhi e papritura e bukur në Instagram pasi i janë shtuar 300 mijë ndjekës më shumë.

Ndryshe ajo po vazhdon të merret me muzikë dhe së fundmi ka thënë se nuk do të ndalet edhe pas vdekjes së babait dhe se ndihet e lumtur që ai arriti ta sheh suksesin e saj.

Ajo madje pak ditë pas vdekjes së babait e ka publikuar projektin e ri muzikor.