Nga mesnata për gjysmë denari është liruar benzina, dizeli dhe vajrat ekstra të lehta, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Çmimi i ri për Eurosuper BS-98 do të jetë 68 denarë për litër, 70 denarë do të kushtojë Eurosuper BS-98, 62.5 denarë për Eurodiesel (D-V) dhe 51.5 denarë për litër EL-1.

Çmimi i mazutit M-1 HC rritet për 0.305 denarë dhe kilogrami i këtij karburanti do të shitet për 38.548 denarë.

Zvogëlimi i çmimit të derivateve të naftës mesatarisht llogaritet 0.48 përqind.