Një 80 vjeçar ka habitur të gjithë botën me historinë e tij. Ai quhet Philip Clement dhe dikur ka qenë prift. Por nuk është kjo e çuditshmja në historinë e tij.

E themi këtë, pasi 80 vjeçari është martuar me25 vjeçarin, Florin Marin të cilin e njohu në një faqe interneti.

Edhe pse ata kanë një diferencë moshe prej 55 vitesh me njëri-tjetrin shprehen se ndihen shumë të lumtur me njëri-tjetrin.

Për shkak të punës, së 25-vjeçarit ata jetojnë larg njeri-tjetrit, por takohen çdo dy, tre muaj, dhe shkojnë për pushime në Turqi, Spanjë dhe Rumani.

Ish-prifi është shprehur kështu për lidhjen e tij:

Kjo është marrëdhënia ime e parë dhe kuptimplotë që kur jam tërhequr nga kisha. Unë jam shumë i dashuruar me të, është njeriu më gazmor në botë më bën të qesh aq shumë sa më dhemb stomaku. Është shumë i mirë në seks. E urrej kur nuk jemi bashkë por ne e pranuam të jetojmë kështu dhe jemi më të fortë si çift. Tani mund të jetojmë edhe të ndarë pasi lidhja jonë është e hapur. Disanca nuk ka efekt në lidhjen tonë sepse flasim çdo ditë në FaceTime.”