Një nënë e dy fëmijëve ka zbuluar se njerëzit e ngatërrojmë me vajzën e saj 21-vjeçare. Sonia Magnier, 40 vjeçe nga Irlanda ka treguar se njerëzit mendojnë se ato janë motra dhe jo nënë e bijë.

Jo vetëm që dyshja magjepsëse duken si motra, por ato kanë edhe një marrëdhënie mjaft miqësore me njëra-tjetrën.

Sonia, e cila u martua sërish vitin e kaluar, shpjegoi: “Gjithmonë na pyesim nëse jemi motra. Unë dhe Renee kemi një marrëdhënie të shkëlqyer”.