Shumë këngëtare, modele e figura të njohura shqiptare e kanë bërë Dubain si shtëpi të tyre.Shkojnë e vijnë shumë shpesh, e nga atje shprendajnë foto nga më të ndryshmet e më luksozet.

Një eksperiencë të pa harruar në Duabi e kishte edhe Big Mama, e cila qëndroj disa ditë dhe kaloj shumë bukur, shkruan Kosovarja.

Ndryshe nga të tjerat, ajo shkoj atje për të realizuar emisionin e saj “Mama’s Trip”, por u tha që një sheik u dashurua me të shpejtë në këngëtaren nga Tetova.

Mediat shkuan deri aty sa thanë se Big Mama tashmë është në lidhje me sheikun. Vetë këngëtarja nuk është se ka folur rreth kësaj.

Nëse është me sheikun, a thua ku po i milionat?

Ndryshe, Big Mama s’po e sheh të udhës të bëjë këngë e videoklipe, e nëse do të ishte me një sheik ndoshta nuk do të ishte ndalë në këtë drejtim.