Kryetari i PDSH-se dje takoi shtabin e qytetit te Shkupit ku u analizua puna rreth fushates se deritanishme per zgjedhjet presidenciale.Ne kete takim mes kryetarit z.Menduh Thaçi dhe shtabit te qytetit te Shkupit u vendos qe te mbahet Tubim te shtunen (13 prill 2019) me fillim ne ora 19.30 ne sheshin  “SKENDERBEU” ne Shkup.