Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka filluar vizitën zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Gjatë qëndrimit në ShBA, kryeministri do të takohet me zyrtarë shtetërorë, udhëheqës të ndërmarrjeve, përfaqësues të organizatave, si dhe komunitetin shqiptaro-amerikan.

Sipas njoftimit zyrtar, Kurti sot do të takohet me përfaqësuesit e Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC), transmeton Klankosova.tv.