Tri kombëtare kanë arritur të kalojnë fazën e grupeve pas xhiros së dytë në EURO2020.

Italia, Belgjika dhe Holanda.

‘Tulipanët’ janë të vetmit që kanë siguaruar vendin e parë në grup. Më 27 qershor do të luaj me vendin e tretë të grupit D/E/F.