Katica Janeva, është prokurorja e parë e Prokurorisë Speciale e cila sonte me një furgon policie është sjellur në burgun e Shutkës, përcjell TetovaSot.

Gjykatësi i procedurës paraprake i ka caktuar 30 ditë paraburgim Katica Janevs, që është kërkuar nga Prokuroria Publike me dyshimin e arsyeshëm të abuzimit të detyrës dhe kompetencave, për përfitime personale.