Tuna Sejdiu dalë nga dalë po tregon se po kthehet sigurt në skenë dhe atë shumë seksi

Së është kështu është e tregojnë fotot e saj të fundit të cilat ajo i ka bërë gjatë pushimeve të saj.

Tuna, e cila u rikthye pas lindjes së djalit të saj me Patris Berishën me një album muzikorë, në të cilën bashkë me të u rikthye edhe dyshja e njohur kosovare, Aida Baraku me Armend Rexhepagiqin.

Fotot e fundit janë pjesë e një kampanje për modë për të brendshme të mandafshit derisa këngëtarja duket aq seksi saqë në pamje të parë vështirë që njihet.