Një peshkaqen rreth dy metra i gjatë ka rënë në rrjetat e peshkatarëve të Himarës. Peshkaqeni i cilësuar nga peshkatarët si ‘peshkaqen dem’ peshon rreth 100 kilogramë.

Ai është kapur nga peshkatarët ditën e djeshme dhe fotot e tij janë shprëndarë gjerësisht në rrjetet sociale. Kohët e fundit janë shtuar rastet kur këto specie bien në rrjetat e peshkatarëve shqiptarë.