Qyteti i Shkupit ka vendosur t’i jap fund vozitjes së egër në Cair, kështu që bulevardi ‘Cvetan Dimov’ nga sot do ketë zhardinjer prej betoni në mes.

NP “Rrugët shtetërore” aktualisht janë duke vendosur zhardinjer betoni përgjatë rrugës nga shtrirja afër xhamisë ‘Jahja Pasha’ tek qendra tregtare “Caircankë”.

Zhardinjeri i betonit duhet të parandalojë ngasjen e pahijshme në bulevard dhe veçanërisht kthesat gjysmërrethore që rrezikojnë sigurinë e këmbësorëve.