Filipçe gjithashtu ka njoftuar se gjatë javës së kaluar nga fruthi janë prekur gjithsej 5 fëmijë, mirëpo asnjëri nga ata nuk ka qenë i vaksinuar. Katër nga fëmijët janë nga Shkupi dhe një nga Kumanova.

/ALSAT/