Sërish rrobat ishin të tepërta. Këngëtarja Enca Haxhiu ka posuar me një foto mjaft provokuese. Krejtësisht e zhveshur dhe mbaan para vetëm një jastëk.

Dëshira e saj është të jetë e nxirrë dhe tani po aq saç ka qenë në verë. Këngëtares i mungojnë ditët e nxehta ndërkohë qe rrjetit po i vë flakën me pozat provokuese.