Di gjithmonë si të provokojë.

Prezantuesja shqiptare Roza Lati ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet pothuajse e zhveshur në hotel, duke vënë në pah linjat seksi.

Duke e ngritur njërën këmbë, ajo kishte vënë në pah tatuazhin e madh që e ka bërë.

Duke qenë në një gjendje të tillë, kush është personi që e shoqëroi Rozën në këtë dhomë dhe ia bëri fotografinë?

 

View this post on Instagram

 

Im Online on Snapchat👻 rozalati Catch my stories 🤙🏼

A post shared by Roza Lati (@roza_lati) on