E premtja, para Ditës së Shpirtrave 5 qershori, është ditë jo pune pune për qytetarët nga besimi ortodoks në Republikën e Maqedonisë së Veriut, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga MPPS informojnë se kjo ditë është në pajtim me Ligjin për festat e RMV-së.