Ne në vazhdimësi po kërkojmë mbylljen e qytetit, mirëpo nuk kemi arritur të kuptohemi. Ne do t’i respektojmë masat dhe shpresoj që së shpejti do të gjejmë zgjidhje, tha Maksim Dimitrievski, Kryetar i Komunës së Kumanovës për “Utrinski Brifinng”.

Ai shtoi se ishte planifikuar të blini dezinfektues shtesë dhe se Maqedonia përfundimisht do të fitojë betejën me coronavirusin.

“Banorët e Kumanovës janë njerëz shumë krenarë dhe me shumë temperament dhe unë mendoj se do ta rregullojmë situatën. Në fund, edhe Kumanova edhe Maqedonia do të fitojnë. Kemi mjete të vogla të dezinfektuesve, por kemi ndarë fonde për t’i blerë ato. Aktualisht është duke u bërë dezinfektimi intensiv”, shtoi Dimitrievski.