Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Mila Carovska sot pati një takim me drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme, në të cilën, siç u raportua, u arrit në përfundimin se situata me Covid-19 në shkolla ishte e qëndrueshme.

“Situata me Covid në shkolla është e qëndrueshme dhe ne vazhdojmë mësimin me prezencë fizike.

Prioriteti ynë i përbashkët kryesor është t’i mbajmë shkollat ​​të sigurta dhe të hapura për nxënësit për aq kohë sa të jetë e mundur.

Në takimin e rregullt të koordinimit me drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme, sot ne diskutuam rrjedhën e pranisë fizike dhe gatishmërinë e shkollës në një pandemi”, në një postim në rrjetin social “Facebook”.