Lorik Cana është një nga emrat për të lakuar në median shqiptare si një personazhet më të suksesshëm në futboll.

Cana ka shpjeguar edhe arsyen e tij që braktisi Italinë për Shqipërinë.

Ish-futbollisti shpjegoi se në vendlindje e mban fondacioni i tij i bamirësisë dhe dëshira për t’ju rikthyer sërish futbollit.

“Do kthehem, por si një trajner i një ekipi,”-  ka thënë Cana.