Mjekja Irina Buhova, drejtoreshë e Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor dhe Sanitar për “Utrinski Brifing” tha se janë kryer kontrolle në të gjitha spitalet modulare në Maqedoni pas tragjedisë në Tetovë.

“Ne jemi vazhdimisht në fushë. Ne nuk kemi gjetur askënd që të qëndrojë në spital pa leje. Për mbikëqyrjen pas 8 shtatorit, kur ndodhi aksidenti me zjarrin në Tetovë, disiplina është shumë më e madhe dhe atmosfera në të gjitha spitalet ka ndryshuar pas këtij aksidenti.

Departamentet për Kovid i kanë rreptësishtë të ndaluar vizitat”, tha drejtori Buhova.