Zyrtarët policor nga SPB Veles sot kanë arrestuar E.K. (39) nga Velesi.

Në njoftimin e MPB-së thuhet se i arrestuari dje ka sulmuar fizikisht një grua D.M. (33) nga Velesi dhe ka marrë para.

Nga MPB shtojnë se i arrestuari është dërguar stacionin policor dhe pas dokumentimit të rastit ndaj tij do të ngritet procedura përkatëse