Renaldo Bano është 22 vjeç dhe ka vendosur që ta jetojë jetën pa u fshehur dhe pa u ndikuar nga fjalët që thuhen pas apo para krahëve në një vend të vogël si Shqipëria, kur del hapur që je homoseksual.

Çifti i të rinjve është njohur në rrjetet sociale. Fillimisht ka qenë një ftesë në Instagram, për t’u takuar më pas në kafenetë e Tiranës.

“Kur e pashë Renaldon mendova se është i këndshëm dhe thashë nuk kam si të mos e pëlqej. Më pas nisa ta dashuroj”, thotë Kevan.

I pari që hodh hapin e njohjes ka qenë Renaldo, gjithçka nisi me një mesazh.