2Ton sapo ka lansuar projektin e ri muzikor. Kënga e re titullohet “Nane”.

Meqë në shumicën e projekteve i këndon dashurisë, kësaj radhe ky këngëtar preku një tjetër temë me këngën e re.
Për muzikën dhe tekstin e kësaj kënge u kujdes vet 2Ton, ndërsa beatin e bëri ROSH77.

Më poshtë mund ta dëgjoni këngën “Nane” nga 2Ton, të vizualizuar me një video nga Fisnik Avdiu.