Për marrëdhëniet: ju duhet të dini këto gjëra! Kushtojuni vëmendje të madhe!

1. Çdo marrëdhënie fillon dhe mbaron në kohën e duhur dhe kjo nuk ndodh rastësisht.

2. Çdo person që kalon nëpër jetën tonë na shërben për të na mësuar dhe për të shtuar diçka.

3. Ju nuk do të jeni gjithmonë me ata që mendoni se është dashuria e jetës suaj, por ju mund të keni personin e duhur nëse kuptoni se çfarë është dashuria.

4. Ndonjëherë ai person nuk ishte gjithçka, ju jeni vetëm nevojtarë ose keni humbur në atë moment, duke i kushtuar më shumë vëmendje sesa e meritonte.

5. Nëse nuk mësojmë të rrimë vetëm, është e lehtë të lejojmë që dikush të hyjë në zemrat dhe jetën tonë. Njerëzit që hyjnë nuk janë gjithmonë një shoqëri e mirë.

6. Xhelozia nuk është një demonstrim i dashurisë, madje edhe më pak i shërimit. Besimi, në këtë rast është besimi.

7. Personi që me të vërtetë ju do ka gjithmonë kohë për ju. Distanca dhe rutinat e ndryshme mund të kapërcehen, kur marrëdhënia është prioritet nga partnerët.

8. Ne mund t’i mbajmë njerëzit në jetën tonë, vetëm për shkak të frikës së të qenit vetëm. Nëse jemi të burgosur në një marrëdhënie që e ka përmbushur tashmë rolin e saj në udhëtimin tonë, ne sabotojmë rritjen dhe lumturinë tonë.

9. Po, është e mundur të biesh në dashuri me dy njerëz në të njëjtën kohë, por kurrë nuk është e mundur t’i duash në të njëjtën mënyrë. Dashuria është një zgjedhje e vetëdijshme dhe nuk krijon dyshime.

10. Mungesa e njohurisë për veten mund të na bëjë që të kemi qëndrime të mungesës së karakterit në një marrëdhënie, siç është tradhtia, gënjeshtra dhe manipulimi. Kjo nuk na bën të keq, por tregon se është koha e duhur për të kërkuar evolucionin.

11. Partneri nuk është prona juaj, pasi nuk jeni pronari i tij. Një marrëdhënie e shëndetshme ka pikat e forta të partnerëve të balancuar dhe të dy kanë të drejtë të jenë krijues dhe të plotë.

12. Një zhgënjim dashurie nuk mund të na ndalojë që të mos duam përsëri. Përkundrazi, na bën më të mençur në kërkim të mënyrave më të mira.

13. Intuita është gjithmonë shumë e rëndësishme, pothuajse gjithmonë e drejtë për njerëzit, vendet dhe situatat.

14. Nëse nuk pranoni marrëdhënien e prindërve tuaj, siç është, dhe nuk falni, do të jetë e vështirë të pranoni dashurinë e dikujt në jetën tuaj.

15. Përfundimisht, ne jemi në gjendje ta duam dikë vetëm kur e duam në një mënyrë të vërtetë. Nuk ka mundësi që ta duam vërtet tjetrin pa e pranuar dhe miratuar.