Thursday, 13 December 2018 | Lajme: 6

Tag Archives: poligamia

poligamia

Ja kush janë politikanët kosovarë që kanë nga dy gra

Janë tre politikanë të lartë kosovarë që bëjnë jetë të dyfishtë, duke pasur nga dy gra. Ata janë: Agim Çeku, Ish-Kryeministër, Ministër aktual i FSK’së, Sami Lushtaku, Kryetar i Skenderajt dhe Blerim Shala, Nënkryetar i Aleancës...