Wednesday, 25 April 2018 | Lajme: 0

Tag Archives: ngrohja globale

malaria

Shkencëtarët: Ngrohja globale shkakton malarien

Studiuesit britanikë dhe amerikanë parashikojnë se ngrohja globale mund të përhap sëmundjen e malaries vdekjeprurëse në vendet ku ajo është praktikisht i panjohur. Duke shkruar në revistën Shkenca, studiuesit thonë se ata gjetën...