Wednesday, 25 April 2018 | Lajme: 0

Tag Archives: fizitë

pavaresi-plote-kosoves1

Nikolla Selakoviq dhe Aleksandar Vulin, vizitë dyditore në Kosovë.

Ministri serb i Drejtësisë dhe Administratës Publike, Nikolla Selakoviq, dhe drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Aleksandar Vulin, kanë nisur vizitën dyditore në Kosovë. Sipas mediave serbe, ata kanë takuar sot...