Friday, 16 November 2018 | Lajme: 32

Tag Archives: fërgesë tirane me mish

fergese tirone

Si të gatuajmë fërgesë tirane me mish

Përbërsit: 2-3 speca te prera copa- copa 3 lugë vaj gjelle 2 kokrra domate të qëruara e të prera në copa copa të vogla mish viçi apo copa melçie (sasia në gramaturën e mishit varet sipas preferencave dhe sasisë së deshiruar të...