Monday, 22 October 2018 | Lajme: 0

Tag Archives: ëmbëlsitë

kadaif-parjen

Si të gatuajmë kadaif me arra dhe rrush të thatë

Kadaifi ështe një ëmblsirë interesante dhe i shishëm, kjo nuk do ju lë indiferent. Ose do thoni -kjo ska lidhje me ëmblsirë, jepni diçka më konkrete ose do ti lutni të shpis sa më shpejt ta përgatitin, jo vetëm për festa.Përgatitet...