Thursday, 13 December 2018 | Lajme: 6

Tag Archives: azem sadiku

Azem-620x330

Ziadin pushteti të verboi

Azem Sadiku Ziadin Sela, që nga dita e parë kur u bëre kryetar komune tu rrit aq shumë mendja sa të vinte rëndë edhe me u përshëndetë me njerëzit. Një thënje e urtë thotë “Ata që jan kryelartë as Zoti nuk i don”. Edhe unë...
1231388

Fati Iseni ndërtoi shkollë me kartona në Ellovë, kerkojmë ekspertizë gjyqësore

Kryetari i Komunës së Studeniçanit z.Azem Sadiki me kërkesë të prindërve të fshatit Ellovë, ka vizituar shkollën fillore të këtij fshatit, pasiqë prindërit paralajmëruan se do të organizojnë bojkot të mësimit. “Ata- prindërit...
azem3

Kreu i Studeniçanit bashkë me banorët për të ndaluar përhapjen e zjarrit në Osinçan dhe Mallçishtë

Zonën malore midis fshatrave Osinçan dhe Mallçishtë të Komunës së Studeniçanit nga dita e diel e ka kapluar zjarri. Nga Komuna e Studeniçanit thonë se është bërë gjithçka që të intervenohet në teren në mënyrë toksore por...
shkolla-Batince5

Shkolla fillore e Batincës nga shtatori me pamje të re

Pas evidentimit nga Komuna e Studeniçanit se në Shkollën Fillore “Alija Avdoviq” në fshatin Batincë infrastruktura dhe gjendja është e mjerueshme për 1238 nxënësit e kësaj shkolle është filluar menjëherë me punë që të përmirsohet...