e Hënë, 29 Maj 2017 | Lajme: 30
pisces_red_transperentbg
Horoskop javore për: 10.04.2017 - 16.04.2017 Share

Peshqit 22.2. – 20.3.

Nëse kohet e fundit keni pasur probleme apo debate ne jetën tuaj ne çift është mire qe këtë jave do jeni sa me te kujdesshëm dhe te gjeni mënyra për t’i zgjidhur. Me inat, kokëfortësi dhe mospranim te të metave nuk do arrini askund. Për beqaret ka mundësi te ndodhe një takim i rëndësishëm, por me mire do jete te mos i përshpejtoni gjerat ne mënyrë qe mos lëndoheni. Sektori i financave do favorizohet edhe fale një shume te majme qe do merrni nga një projekt i madh. Shëndeti duhet pasur me tepër kujdes. Ka rrezik qe këtë jave te ketë ndonjë aksident te vogël. Ne pune do jeni shume strikte, te kujdesshëm dhe cilido qofte sektori do keni vetëm arritje. Edhe jeta familjare do jete e ngrohte.