e Dielë, 28 Maj 2017 | Lajme: 0
aquarius_red_transperentbg
Horoskop javore për: 10.04.2017 - 16.04.2017 Share

Ujori 21.1. – 19.2.

Edhe pse do jeni goxha te ngarkuar me pune gjate kësaj jave, duhet te gjeni pak kohe për t’ia përkushtuar partnerit. Po e late atë shume pas dore do e mërzisni dhe ai do kërkojë dike tjetër. Beqareve do ju ndodhe një mrekulli qe nuk e kishin menduar me pare. Për ta çdo gjë ka për te qene fantastike pas te martës. Financat do kenë përmirësime fale fitimit te ndonjë lotarie te majme. Shëndeti nuk do jete ne gjendjen me te mire. Here pas here lodhja dhe stresi do ju bëjnë te jeni pa fuqi. Ne pune do jeni plot e përplot me projekte te mëdha. Asgjë e keqe nuk ka për te ndodhur ne këtë sektor, përkundrazi arritjet do jene me te mëdha nga sa mendonit, Jeta familjare do ketë vetëm çaste te lumtura.