e Shtunë, 25 Shkurt 2017 | Lajme: 13
capricorn_red_transperentbg
Horoskop javore për: 20.02.2017 - 26.02.2017 Share

Bricjapi 22.12. – 20.1.

Ata qe janë ne një lidhje do merren vesh me se miri me njeri-tjetrin dhe nuk do kenë debate për gjera te kota këtë jave. Do jene tolerante, pozitive dhe largpamës. Beqaret do kenë disa njohje te papritura, por nuk do e kishin menduar ndonjëherë se jeta mund t’iu ndryshonte kaq shpejt. Financat duhet t’i menaxhoni me sa me shume përkujdes e maturi edhe pse ne fakt ky sektor do jete i privilegjuari i yjeve. Me mire te siguroni edhe te ardhmen. Shëndeti mund te ketë ndonjë shqetësim te vogël, por ne tërësi gjendja do jete e shkëlqyer. Beqareve do iu jepet një projekt me rëndësi jetike dhe fale kreativitetit dhe vendosmërisë do ja dalin mbanë me sukses. Jeta familjare nuk do ketë aspak probleme.