e Dielë, 28 Maj 2017 | Lajme: 0
sagittarius_red_transperentbg
Horoskop javore për: 10.04.2017 - 16.04.2017 Share

Shigjetari 23.11. – 21.12.

Nëse jeni ne një lidhje, këtë jave vetëm do ëndërroni gjate gjithë kohës dhe nuk do keni guxim te bëni diçka ndryshe dhe me emocionuese. Mos prisni gjithmonë nga te tjerët. Beqaret kane për te pasur një nga periudhat me te bukura dhe me te veçanta për sektorin e ndjenjave. Zemra do iu rrahe fort dhe fjalët do dalin natyrshëm. Nëse buxhetin e menaxhoni gjithë kohës me kujdes dhe largpamësi, gjendja nuk do jete aspak e keqe. Shëndeti nuk do ketë asnjë lloj problemi, madje ne disa momente do ndiheni edhe me energjike e ne forme si kurrë me pare. Ne pune me te favorizuar do jene ata qe punojnë privatisht dhe nuk varen nga askush tjetër. Jeta familjare do jete e mire.