e Enjte, 25 Maj 2017 | Lajme: 41
scorpio_red_transperentbg
Horoskop javore për: 10.04.2017 - 16.04.2017 Share

Akrepi 24.10. – 21.11.

Këtë jave do i përkushtoheni me mish e me shpirt atij qe keni ne krah dhe do doni qe te qëndroni çdo sekonde pranë tij. Ditët e mbushura me emocione nuk do jene te pakta. Beqaret do kenë qe ditët e para takime ne dukje te bukura, por “xixat” nuk do qëndrojnë gjate ne qiell. Financat nuk do ndikohen negativisht nga yjet, por do jeni ju ata qe do kryeni shpenzime te mëdha dhe nuk do mendoni për te nesërmen. Shëndeti do jete gjate gjithë kohës dinamik. Edhe ata qe vuajnë nga sëmundje kronike do ndihen shume me te qete. ne pune çdo dite do jete e njëjte dhe nuk pritet ndonjë gjë e jashtëzakonshme. Mundohuni vetëm qe te mos i besoni verbërisht kujtdo qe do iu dale para. Ne familje klima do jete e ngrohte.