e Enjte, 25 Maj 2017 | Lajme: 41
libra_red_transperentbg
Horoskop javore për: 10.04.2017 - 16.04.2017 Share

Peshorja 24.9. – 23.10.

Nuk do vini asgjë tjetër para harmoninë çift ketë jave ju te dashuruarit dhe për këtë gjë madje mund te debatoni edhe me disa familjare. Do jeni te vendosur ta shfrytëzoni ne maksimum çdo moment. Beqaret, te nxitur nga Marsi, do kenë veçse tërheqje seksuale për disa persona dhe asgjë me shume. Disa mund te flirtojnë ose mund te kenë edhe ndonjë aventura kalimtare. Ne planin financiar fati do jete gjate gjithë kohës ne anën tuaj dhe me ne fund te gjitha problemet qe keni pasur do gjejnë një zgjidhje. Shëndeti do jete dinamik dhe do ndiheni gjithë kohës te relaksuar. Ne pune mund te keni rritje gradash ose page dhe do ndiheni me mire. Marrëdhënia me familjaret do jete disi e ftohte.