e Dielë, 28 Maj 2017 | Lajme: 0
virgo_red_transperentbg
Horoskop javore për: 10.04.2017 - 16.04.2017 Share

Virgjëresha 23.8. – 23.9.

Jave e mbushur me momente interesante dhe emocione te njëpasnjëshme do jete kjo. Ne disa momente çdo gjë do jete aq magjike saqë emocionet do shtohen fuqishëm. Beqaret nuk do takojnë dot personat qe kane ëndërruar dhe nuk do guxojnë te hedhin as hapa. Buxheti me ne fund do ekuilibrohet ndjeshëm dhe nuk do e keni problem te kryeni as investime. Shëndeti duhet pasur paksa me ne vëmendje se me pare sepse disa do kenë organizma te ndjeshëm dhe mund te helmohen lehtësisht nga disa ushqime. Ne pune do triumfoni dhe do ndiheni me krenare se kurrë për veten tuaj. Jeta familjare do jete e jashtëzakonshme edhe për ata qe kane pasur me pare mosmarrëveshje.