e Shtunë, 25 Mars 2017 | Lajme: 0
cancer_red_transperentbg
Horoskop javore për: 20.03.2017 - 26.03.2017 Share

Gaforrja 22.6 – 22.7

Kjo jave do jete ashtu si nuk do e kishit menduar kurrë. Qe nga e hëna e deri ne te diele do përjetoni vetëm kënaqësi dhe lumturi. Partneri do kujdeset edhe për detajet me te vogla. Beqaret do kenë plot mundësi për njohje, por prej tyre mund te lindin vetëm lidhje kalimtare, asgjë me shume. Ne planin financiar do keni disa vështirësi te vogla tre ditët e para, ndërkohë qe me pas situata do filloje te normalizohet dalëngadalë. Shëndeti do ketë pak shqetësime. Kujdes me tepër duhet te bëjnë ata qe vuajnë nga problemet e zemrës apo te stomakut. Ne pune do jeni me te përgjegjshëm dhe me serioze me hapat qe do hidhni. Jeta familjare do iu japë vetëm kënaqësi.