e Hënë, 29 Maj 2017 | Lajme: 30
gemini_red_transperentbg
Horoskop javore për: 10.04.2017 - 16.04.2017 Share

Binjakët 21.5. – 21.6.

Jeta juaj ne çift nuk do ketë asnjë lloj ndryshime gjate kësaj jave. Çdo gjë do jete rutine, por nga ana tjetër nuk do keni për çfarë te ankoheni sepse partnerin do e keni ne krah gjithë kohës. Beqaret duhet t’i japin fund imagjinatës se tepruar sepse përveçse do lëndohen e do zhgënjehen, nuk do fitojnë asgjë me shume. Financat do përballen here pas here me vështirësi te mëdha. Nuk do jeni te logjikshëm me shpenzimet dhe kjo do ju rrënojë. Shëndeti do mbetet i kënaqshëm ne çdo moment sepse gjate gjithë kohës do dini si te kujdeseni për veten tuaj. Ne pune nuk do jeni aspak realiste dhe mund te bëni gabime te pafalshme. Ne familje duhet te flisni me hapur me njeri-tjetrin ne mënyrë qe klima te ngrohet.