e Shtunë, 25 Shkurt 2017 | Lajme: 13
taurus_red_transperentbg
Horoskop javore për: 20.02.2017 - 26.02.2017 Share

Demi 21.4. – 20.5.

Këtë jave duhet te bëni shume kujdes juve qe jeni ne një lidhje pasi yjet do ju bëjnë te palogjikshëm dhe mund te bëni gabime. Kujdes edhe me tradhtitë sepse do shkatërroni çdo gjë te bukur qe keni ndërtuar. Beqaret duhet te bëhen gati për te përjetuar kënaqësi dhe emocione te forta. Nga mesi i jave do e takojnë edhe ata princin e kaltër dhe do ndodhe një dashuri me shikim te pare. Buxheti do jete i mire, prandaj mund ta kryeni investimi e menduar. Shëndeti mund te ketë vetëm ndonjë problem dermatologjik te lehte dhe asgjë me shume. Ne pune, nëse bëni pak me tepër përpjekje dhe nuk dorëzoheni para sfidave, keni për te arritur me lart nga sa mendonit. Mundësitë janë te mira. Familja pa probleme.