e Hënë, 29 Maj 2017 | Lajme: 30
aries_red_transperentbg
Horoskop javore për: 10.04.2017 - 16.04.2017 Share

Dashi 21.3. – 20.4.

Këtë jave do bëni te pamundurën ju te dashuruarit qe ta bëni partnerin te ndihet me mire dhe t’i harroje te gjitha problemet qe keni kaluar. Do jeni me liberale dhe me te kuptueshëm. Beqaret me shume gjase do kalojnë ne ekstaze pas një takimi qe do realizojnë ditën e mërkurë. Me shpenzimet vazhdoni te jeni sa me te kujdesshëm qe te mundeni sepse çdo gabim i vogël sot mund te sjelle pasoja te renda nesër. Shëndeti here pas here mund te ketë edhe shqetësime dhe probleme. Këshillohuni me specialistet sa me pare qe te mundeni. Ne pune do gjendeni përballë vështirësive dhe pengesave te mëdha. Ndonjëherë do ju duket edhe sikur gjithçka do ndalet ne jetën tuaj. Ne familje do mbizotërojë klima e ngrohte.