e Hënë, 24 Tetor 2016 | Lajme: 19

Sot fillon kampionati i futbollit në Maqedoni

Me ndeshjen midis Metallurg dhe Rabotnicki në orën 18 në Shkup, fillon kampionati i ri i futbollit në Maqedoni.

Në të njejtën kohë do të luhen dhe ndeshjet midis: Skendija – Turnovo, Gostivar – Bregalnitsa, Napredok- Renova dhe Pelister – Euromilk.

Në arenën kombëtare Filipi i Dytë “Filip Vtori”, në orën 20 do të luhet ndeshja Vardar – Maqedonia GP.