Wednesday, 19 September 2018 | Lajme: 0

Arben Llalla gjenë përkrahje nga Ibrahim Kolari dhe Branko Manolovski

Në Shqipëri  janë duke u zhvilluar tubimet paraelektorale për zgjedhjet parlamentare ku është duke marrë pjesë edhe partia e çamëve e Shpëtim Idrizit (PDIU). Kandidati  për deputet i  kësaj partie Arben Llalla  i cili jeton dhe vepron në Tetovë, në tubimet e tij ka patur mysafirë nga SHBA-ja dhe Maqedonia të cilët para të pranishmëve i kanë ftuar votuesit që të votojnë partin PDIU dhe kandidatët e sajë për deputet.

Nga Maqedonia kanë qenë të pranishëm Branko Manolovski shqiptari ortodoksë nga Reka, Ibrahim Kolari anëtar i Këshillit të Federatës Vatra,  Ardian Tana zëvendës ministër i Arsimit, Aqif Rakipi kandidat për deputet në Qarkun e Elbasanit.

994275_664127526934629_711367648_n

1012374_664126633601385_1076347461_n

992997_664127293601319_1405580780_n